- Під замовлення
Цех ферментації 10 000 л.
Ціну уточнюйте
Цех ферментації червоного та білого вина.
До складу цеху входять п’ять ферментерів закритого типу об’ємом 2000л.
Три вініфікатори для червоного вина та два ферментери для білого, холодильна станція (ХС) , гідромодуль,пульт управління ХС , пульт управління температурою ферментерів.
Характеристики та комплектація виніфікаторів червоного вина.
-
загальний об’єм 2100 л
-
діаметр циліндра 1300 мм
-
загальна висота 2200 мм
-
висота сорочки охолодження 610 мм
-
люк вивантажувальний 438х332 мм
-
загальний злив 1.5’’ кран кульовий
-
відбір продукту 1.5’’ кран кульовий
-
мірна лінійка
-
люк верхній 300мм
-
патрубок ремонтажу
-
тарілка для зрошення мезги
Характеристики та комплектація ферментерів білого вина.
-
загальний об’єм 2100 л
-
діаметр циліндра 1300 мм
-
загальна висота 2200 мм
-
висота сорочки охолодження 610 мм
-
загальний злив 1.5’’ кран кульовий
-
відбір продукту 1.5’’ кран кульовий
-
мірна лінійка
-
люк верхній 300мм
Холодильна станція
Характеристики
Холодопродуктивність 11.6 кВТ.
Тип компресора - спіральний
Об’єм буферного бака гідромодуля - 200 л.
В комплект входить :
-
холодильна станція
-
гідромодуль ( бак, насос ХС, насос ферментерів)
-
пульт управління холодильною станцією
-
пульт управління температурою в ферментерах (+ 5 електромагнітних клапанів )
- Ціна: Ціну уточнюйте